dinsdag 25 mei 2010

donderdag 20 mei 2010

dinsdag 11 mei 2010

Universiteit Wageningen







Wageningen universiteit heeft in 2007 forum 1 in gebruik genomen. Het forum gebouw moet het hart worden van Wageningen campus en is zeker een bezoek je waard! Het gebouw heeft veel verborgen slimheden, geluid word opgenomen door gaatjes in de muur zo dat ondanks de open structuur van het gebouw het geen kippen hok word. En zo zijn er nog heel wat dingen die slim zijn op gelost. De architect van het gebouw is, Quist Winterman. Leuk weetje.... Het forum gebouw heeft de enigste roltrap in heel Wageningen! Ik ben er in de vakantie geweest en het is echt een heel mooi gebouw zeker een aanrader om eens langs te gaan.

-foto buitenkant, www.qwa.nl-

vrijdag 7 mei 2010

Website Lea


De filmstrip, kan heen en weer bewegen, het werk komt dus voorbij schuiven. De witten vlakken kan je je werk in laten zien. Klik je op het werk dan krijg je Pagina1 te zien. Bij deze pagina kan je ook weer opzij dus naar de volgende werken of je kan terug door weer op de afbeelding te klikken. (de pijltjes denk ik dat ik weg laat of alleen laat zien als je er overheen gaat)

Bij de knop About lea, kan wat info over Lea vinden, opleiding en dat soort dingen, en bij contact kan je Lea een mail sturen.

aanpassing Grafieken



Fotoboek





Website